Elérhetőségek

Dr. Bohóc Mosolyszolgálat Alapítvány

Cím: 9700 Szombathely,
Kisfaludy S. u. 1.
Telefon:
+36302102822
E-mail:
doktorbohoc@gmail.com
Alapítványun...


Rólunk


A „nevetés gyógyít”. Olyan sokan mondták már ezt az örökérvényű igazságot, hogy nem is kell idézőjelbe tenni. Nevetésre és vidámságra mindenkinek szüksége van, gyermeknek-felnőttnek egyaránt. Célunk, hogy ezt a csodaszert a doktorbohóc segítségével a lehető leghatékonyabban eljuttassuk az arra rászorulónak, legyen szó bárkiről.

A betegség mindenkinél ugyanazokat az érzelmi húrokat pendíti meg: fájdalom, szomorúság, ijedtség, fáradtság, szorongás, kétségbeesés... sokáig sorolhatnánk. A doktorbohóc nem a betegséggel és annak következményeivel foglalkozik. Épp ellenkezőleg. Megérinti páciense egészséges lelkét, és felszínre hozza azokat a jóérzéseket, amelyek aztán képesek legyőzni a betegséget, a negatív érzéseket. Tevékenységünk pozitív hatása orvosi kutatásokkal bizonyított tény.

 

A doktorbohóc magasan képzett művész, munkája 90 százalékban improvizáció. Gyermek pácienseinknél pontosan tudjuk, melyik fejlődéslélektani korszakban vannak. A kórházban minden alkalommal tájékozódunk az egészségügyi személyzettől, hogy melyik osztályon, melyik kórteremben milyen típusú betegségekkel találkozhatunk.

 

A bohóc pozitív életszemlélete, társadalmi rendszeren kívülisége, speciális humora által meg tudja változtatni akár a pillanatnyi, akár hosszabb távú életszemléletünket.

 
Vissza az előző oldalra!
Dr. Bohóc Mosolyszolgálat Alapítvány - Magyar